Tillatelser

Et passord beskytter følgende programinnstillinger mot å bli endret av en brukergruppe. Hvis en avkrysningsboks ved siden av en handling velges, betyr det at brukeren eller brukergruppen har tillatelse til å utføre den valgte handlingen.

Konfigurer programinnstillinger

Endre programinnstillinger i hovedvinduet, Innstillinger-vinduet, Varslingssenter og varsler.

Aktivere og deaktivere programspor.

Styre sikkerhetskopiering og gjenoppretting

Opprette, endre og fjerne jobber for sikkerhetskopiering og gjenoppretting.

Logg på Webpolicybehandling

Logge på Webpolicybehandling og redigere innstillinger

Avslutt programmet

Avslutt programmet.

Fjern/endre/gjennopprett

Fjerne/endre/gjenopprette programmet.

Fjern nøkkel

Fjerne eller endre en aktiveringskode og reserve-aktiveringskode.

Vis rapporter

Gå til Rapporter-vinduet.

Deaktivere beskyttelseskomponenter

Deaktiver og aktiver beskyttelseskomponenter i vinduet Innstillinger.